FERTŐTLENÍTÉS

A FERTŐTLENÍTÉS FONTOSSÁGA

Fertőtlenítő takarításra nem csak egészségügyi intézményekben, kórházakban, orvosi rendelőkben van szükség. Magánházak, óvodák, iskolák, nagy forgalmú üzletek és irodák szintén gyakran kérnek fel minket, hogy sterilizáljuk a helyiségeket.

 

A munka első fázisaként a legfontosabb egy teljes körű takarítás elvégzése. Csak ezután következhet maga a fertőtlenítés.

 

A koronavírus megjelenése óta még inkább nélkülözhetetlenné vált a kifogástalan higiénia elérése és fenntartása. OTH engedéllyel (Országos Tisztifőorvosi Hivatal) rendelkező fertőtlenítőszerekkel és környezetbarát módszerekkel távolítjuk el az egészségre veszélyes mikroorganizmusokat és a levegő tisztaságáról is gondoskodunk!

fertőtlenítés Zella Work

FELÜLETTISZTÍTÁS

Az még önmagában nem elég, ha valami kívülről tisztának látszik. A padlót, a falfelületeket, a használt eszközöket, műszereket és berendezési tárgyakat pillanatok alatt ellephetik a kórokozók…

 

Hiába nem látod őket, mindenhol ott vannak, és veszélyt jelenthetnek az egészségre! A felülettisztítás során használt anyagok eltávolítják a szennyeződéseket, elpusztítják a vírusokat, gombákat, baktériumokat és jó időre meggátolják szaporodásukat.

 

Mindig igyekszünk olyan technológiákat alkalmazni, melyek a környezetre nézve sem jelentenek veszélyforrást. Mi nem sumákoljuk el a dolgot, munkánk precizitásában 100%-ig biztos lehetsz!

FELÜLETTISZTÍTÁSI MÓDSZEREK

Számos módszer létezik arra, hogy eltávolítsuk a felületeken tanyázó szennyeződéseket és mikroorganizmusokat. Az eredményes felülettisztítás és fertőtlenítés kulcsa:

 

  • a biztonságos és minőségi termékekben,
  • a megfelelő, széles hatásspektrumú szerekben,
  • a modern anyagokban, eszközökben,
  • a címkén lévő utasítások és a hatóidő betartásában rejlik.

 

Jó szívvel ajánljuk az Ecowian bio & környezetbarát tisztítószereit, melyeket mi is előszeretettel használunk. A magyar cég számára a magas minőség mellett kifejezetten fontos a biztonságos alkalmazás és a fenntartható fejlődés támogatása. Termékeik extra kíméletesek a különböző felületekhez.

fertőtlenítés felülettisztítás Zella Work

Zella Work

TAKARÍTÁS GYORSAN ÉS PRECÍZEN

Nem kapkodunk, mindenre időt szánunk, ugyanakkor több éves tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan elvégezzük a ránk bízott feladatokat.

BECSÜLETES, LELKIISMERETES MUNKAVÉGZÉS

Minden egyes elvállalt munkát úgy teljesítünk, mintha a saját ingatlanunkról lenne szó (sőt, még annál is alaposabbak vagyunk). Ha minket választasz, értékeid is biztonságban vannak!

KORSZERŰ, KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIÁK

A durva, erősen maró hatású vegyszerek ideje leáldozott! Olyan anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, melyek a felületek épségére és a környezetre nézve egyaránt veszélytelenek.

RUGALMAS, KREATÍV MEGOLDÁSOK

Igazodunk időbeosztásodhoz és speciális igényeidhez! Nem kell törnöd a fejed, mi mindenre találunk helyetted megoldást. Neked már csak a makulátlan tisztaságban kell gyönyörködnöd.