Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

INTÉZMÉNYI- ÉS IPARI TAKARÍTÁS

óvoda, iskola takarítás Zella Work Kft.

ÓVODA, ISKOLA, EGYETEM TAKARÍTÁS

Egy oktatási intézményben a gyerekek biztonsága és jóléte az elsődleges szempont. Egy óvoda, iskola vagy egyetem takarításánál fő célunk, hogy kifogástalanul tiszta, egészséges és produktivitásra ösztönző tanulási környezetet teremtsünk, valamint minimalizáljuk a baktériumok, vírusok terjedésének lehetőségét.

 

Zömében biológiailag lebomló, környezetbarát anyagokkal dolgozunk, melyek a kisebb, óvodáskorú vagy általános iskolás gyerkőcök egészségére nézve sem jelentenek kockázatot.

 

Kollégáink mindig gondoskodnak arról, hogy valamennyi tisztítószer és eszköz biztonságosan el legyen zárva a nap végén.

KÓRHÁZ, ORVOSI RENDELŐ TAKARÍTÁS

A steril környezet megteremtése és fenntartása egy egészségügyi intézményben szó szerint életbevágóan fontos kérdés, különösen a jelenlegi járványhelyzetben. Ez minimalizálja a kórházakban, fogorvosi- vagy háziorvosi rendelőkben a további fertőzések lehetőségét, valamint garantálja az ott dolgozó kollégák biztonságát.

 

A váróteremtől a kezelőhelyiségekig csakis a leghatékonyabb, alacsony egészségügyi kockázattal járó kórházi tisztító- és fertőtlenítőszereket, technológiákat használjuk.

 

Komolyan vesszük a hivatásunkat, takarítócégünk kizárólag megbízható, munkájára igényes, tapasztalt dolgozókat alkalmaz.

KÖZINTÉZMÉNY, VÁRÓTEREM TAKARÍTÁS

Kulturális központok, könyvtárak, hivatalok, orvosi várótermek, a buszpályaudvar vagy a vasútállomás várakozó részlege… Csupa olyan hely, ahol naponta akár több (száz)ezer ember megfordulhat, ezért a szakszerű takarítás és fertőtlenítés hiánya beláthatatlan következményekkel járhat. Nem beszélve a koronavírus miatti fokozott fertőzésveszélyről…

 

Az elmúlt több mint 10 évben számos közintézmény bízott meg minket takarítási feladataik ellátásával. Nagy örömünkre szolgál, hogy soha, egyetlen komoly kifogás sem érkezett munkánk eredményességével vagy kollégáink korrektségével, precizitásával kapcsolatosan.

 

Ígérjük, Te sem fogsz csalódni bennünk!

CSARNOK, IPARI CSARNOK, GYÁR, ÜZEM TAKARÍTÁS, gumifoltok, targonca nyomok eltávolítása

Az ipari berendezések biztonsága érdekében kerüljük az ózongenerátoros fertőtlenítést! Modern eszközökkel, környezetbarát módszerekkel biztosítjuk a termeléshez és a hatékony, balesetmentes munkavégzéshez szükséges feltételeket.

 

Egy kis ízelítő azokból a feladatokból, melyeket szolgáltatásunk magában foglal:

eltüntetjük a gumifoltokat és a targonca nyomokat, gépi felmosást és padlótisztítást, fertőtlenítést végzünk, a különösen makacs szennyeződéseket (pl. gépolaj- vagy festékfoltok) eltávolítjuk, a közös helyiségeket (pl. étkező, mellékhelyiség) kitakarítjuk.

 

Az időpontok tekintetében rugalmasak vagyunk, még folyamatos termelés esetén sem zavarjuk kollégáit a munkavégzésben, csak akkor vesznek majd észre minket, ha már végeztünk, és minden ragyogóan tiszta.

csarnok takarítás Zella Work Kft.

ÁNTSZ, HACCP, ÜZEMI KONYHA TAKARÍTÁS

Egy üzemi konyha takarítása óriási felelősség, melynél nem szabad hibázni! Az ÁNTSZ és a HACCP (élelmiszer-biztonsági rendszer) szigorú elvárásokat támaszt a takarítás módját, gyakoriságát, a felhasznált anyagokat és eszközöket illetően. Ez egy laikus számára bonyolult dolognak tűnhet, egy profi takarítócég azonban a kisujjából kirázza a feladatot!

 

Nem látszatmegoldásokra törekszünk, hanem gondoskodunk a makulátlan higiéniáról – így sem a vendégek vagy a beosztottak egészsége, sem pedig az üzlet vezetése nem kerül veszélybe.

 

Az előírásoknak megfelelő, speciális gépekkel, tisztító- és fertőtlenítőszerekkel dolgozunk, és amikor csak lehetséges, a modern technológiákat környezetbarát alternatívákkal ötvözzük.

szálló, diákszálló takarítás Zella Work Kft.

SZÁLLÓ, DIÁKSZÁLLÓ TAKARÍTÁS

Egy kollégiumban/diákszállóban mindig zajlik az élet, egymást érik a bulik, társasági események… És ez bizony elképesztő mennyiségű kosszal jár. A különböző allergén anyagok, baktériumok és vírusok veszélyeztethetik a fiatalok egészségét, és a szálláshely üzemeltetőjére/adott intézményre sem vet túl jó fényt, ha nincs tökéletes rend és tisztaság.

 

Egy szálló, még ha nem is egy 5 csillagos hotel, akkor sem engedheti meg magának, hogy poros, koszos vagy elhanyagolt legyen. Kívül-belül tisztává varázsolunk mindent anélkül, hogy kárt tennénk az érzékeny felületekben, berendezési tárgyakban.

 

A környezetbarát anyagok és technológiák hívei vagyunk, ami szerintünk egy modern takarítócégtől alapvető elvárás.

Zella Work

TAKARÍTÁS GYORSAN ÉS PRECÍZEN

Nem kapkodunk, mindenre időt szánunk, ugyanakkor több éves tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan elvégezzük a ránk bízott feladatokat.

BECSÜLETES, LELKIISMERETES MUNKAVÉGZÉS

Minden egyes elvállalt munkát úgy teljesítünk, mintha a saját ingatlanunkról lenne szó (sőt, még annál is alaposabbak vagyunk). Ha minket választasz, értékeid is biztonságban vannak!

KORSZERŰ, KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIÁK

A durva, erősen maró hatású vegyszerek ideje leáldozott! Olyan anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, melyek a felületek épségére és a környezetre nézve egyaránt veszélytelenek.

RUGALMAS, KREATÍV MEGOLDÁSOK

Igazodunk időbeosztásodhoz és speciális igényeidhez! Nem kell törnöd a fejed, mi mindenre találunk helyetted megoldást. Neked már csak a makulátlan tisztaságban kell gyönyörködnöd.