Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

SPECIÁLIS/EXTRÉM TAKARÍTÁS

extrém takarítás Zella Work Kft.

EXTRÉM TAKARÍTÁS

Vannak olyan takarítási feladatok, melyeket – valljuk be őszintén –, egy „átlagember” nem szívesen vállalna el. Vérfoltokkal és emberi maradványokkal teli bűnügyi helyszín, kényszeres gyűjtögetők utáni förtelmes kosz, emberi és állati fekália…

 

Az efféle szennyeződések eltávolítását már csak azért sem érdemes laikusként végezni, mert a megfelelő eszközök (pl. szükség esetén védőruházat) híján hatalmas a biológiai veszélyforrás.

 

Néhány további példa extrém takarításra: tűzkárok/katasztrófák/balesetek utáni takarítás, drogfüggők, alkoholisták lakásának rendbetétele; elhunytak, hajléktalanok utáni takarítás.

 

Ne aggódj, kötélből vannak az idegeink! Bármilyen hihetetlen körülmények uralkodnak a helyszínen, minket nem lehet zavarba hozni. Felszámoljuk a káoszt és extrém tisztaságot teremtünk!

ÉJSZAKAI, HAJNALI, HÉTVÉGI TAKARÍTÁS

Megszoktuk, hogy munkánk szuper rugalmas beosztást kíván meg, és ez egyáltalán nem zavar minket… Elvárásaidhoz igazítjuk a takarítás időpontját és a szükséges dolgozói létszámot!

 

  • Teendőid, elfoglaltságaid miatt nem jöhetnek szóba más időpontok?
  • Fontos lenne, hogy Téged és/vagy kollégáidat ne zavarjuk jelenlétünkkel?
  • Esetleg S.O.S. megoldást igénylő takarítási vészhelyzetről van szó?

 

A Zella Workre mindig számíthatsz! Éjszaka, hajnal vagy hétvége… tapasztalt munkatársaink kimennek a helyszínre a megbeszélt időpontban és rendszeres, vagy akár eseti jelleggel, lelkiismeretesen és precízen végzik el a rájuk bízott feladatokat.

ÉJSZAKAI, HAJNALI, HÉTVÉGI TAKARÍTÁS Zella Work Kft.
Felújtás utáni takarítás Zella Work Kft.

ÉPÍTKEZÉS ÉS FELÚJÍTÁS UTÁN

Építkezés vagy lakásfelújítás után – a nagyobb törmelékek eltávolításán kívül – általában a megbízóra hárul a takarítás feladata. Hatalmas mennyiségű porról és koszról van szó, a festés, burkolás vagy meszelés utáni látványos szennyeződéseket pedig hagyományos tisztítószerekkel képtelenség eltüntetni.

 

Kíméletes, környezetbarát anyagainkkal és eszközeinkkel vigyázunk a kényes felületek, járólapok és burkolatok épségére, ugyanakkor minden egyes négyzetcentimétert patyolattisztává varázsolunk.

 

Mondj búcsút a kosznak, a járólapra, parkettára ragadt festék- és fugamaradványoknak! Segítünk, hogy az építkezés, felújítás után maradéktalanul élvezhesd megszépült otthonod vagy a házat, lakást kifogástalan állapotban adhasd át új tulajdonosának.

ABLAKTAKARÍTÁS, MEDENCETAKARÍTÁS, KERTRENDEZÉS, LOMTALANÍTÁS

Egy szennyezett ablaküveg akadályoz a kilátásban, ráadásul a por és a zsíros ujjlenyomatok látványnak sem túl esztétikusak. Legyen szó irodáról, üzletről vagy közintézményről, az ablakkeret és az üveg professzionális tisztítását bízd csapatunkra! A homlokzatokat, üvegtetőket, felvonóüvegeket és tetőablakokat is csíkmentessé tesszük.

 

Kristálytiszta, csillogó víz és tökéletesen karbantartott, zöldellő kert… Velünk ezt igazán egyszerű lesz elérni! – Medencetakarítás és kertrendezés szállodáknak, különböző intézményeknek.

Megszabadulnál az évek során felhalmozódott lomoktól? Nem kell, hogy lomtalanítási időszak legyen, egész évben vállaljuk a feleslegessé vált tárgyak kirakodását és elszállítását.

rovarirtás utáni takarítás Zella Work Kft.

ROVARIRTÁS UTÁN

Ágyi poloska, csótány és hangya… Ha észrevesszük, hogy lakásunkat „elfoglalták” a kártevők, igyekszünk minél hamarabb megszabadulni tőlük. De mi a helyzet azokkal a nyomokkal, melyeket az irtás után a kis betolakodók otthagytak?

 

Az irtószer felszáradását követően azonnal lehet porszívózni, száraz takarítást végezni, eltávolítva az elhullott rovarokat, levedlett páncélokat vagy ürüléket. Ha a lakás, ház már túl van az utolsó kezelésen, akkor jön el a vizes takarítás ideje.

 

Ha nem szeretnéd, hogy házadat, lakásodat újra ellepje az ágyi poloska, csótány vagy hangya, a rovarirtás utáni takarítást nagy körültekintéssel kell megoldani (pl. eldobható, légmentesen zárható porzsák használata). Ne aggódj, a Zella Worknél értjük a dolgunkat!

GALAMBÜRÜLÉK TAKARÍTÁS

A galambok imádnak a háztetőkön, párkányokon, padlásokon fészkelni, mi azonban ettől már kevésbé vagyunk elragadtatva. A baktériumoktól hemzsegő galambürülék azontúl, hogy rendkívül gyomorforgató, különböző betegségek melegágya lehet.

 

A guanó magas egészségügyi kockázatot jelent és savasságából eredően az épületszerkezetben, a felületekben is komoly károkat okozhat. Az ürülék a szellőzőrendszert is eltömítheti, melynek javítása drága mulatság.

 

Képzett szakembereink speciális tisztítószerekkel maradéktalanul eltüntetik az ürüléket és gondoskodnak a teljes körű fertőtlenítésről.

Zella Work

TAKARÍTÁS GYORSAN ÉS PRECÍZEN

Nem kapkodunk, mindenre időt szánunk, ugyanakkor több éves tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan elvégezzük a ránk bízott feladatokat.

BECSÜLETES, LELKIISMERETES MUNKAVÉGZÉS

Minden egyes elvállalt munkát úgy teljesítünk, mintha a saját ingatlanunkról lenne szó (sőt, még annál is alaposabbak vagyunk). Ha minket választasz, értékeid is biztonságban vannak!

KORSZERŰ, KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIÁK

A durva, erősen maró hatású vegyszerek ideje leáldozott! Olyan anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, melyek a felületek épségére és a környezetre nézve egyaránt veszélytelenek.

RUGALMAS, KREATÍV MEGOLDÁSOK

Igazodunk időbeosztásodhoz és speciális igényeidhez! Nem kell törnöd a fejed, mi mindenre találunk helyetted megoldást. Neked már csak a makulátlan tisztaságban kell gyönyörködnöd.